ΤΣΩΝΗ ΑΦΟΙ ΤΕΧΝΙΚΗ ΟΕ // +30 210 69 11 969 // info@tsonis.gr


ΕΤΑΙΡΕΙΑ

H εταιρία μας σαν οικογενειακή επιχείρηση δραστηριοποιείται στον χώρο των κατασκευών διαμερισμάτων από το 1964, με πολλά έργα κυρίως στην Αθήνα και τα βόρεια προάστια, τα οποία κατασκευάστηκαν σύμφωνα με τα κάθε φορά σύγχρονα κατασκευαστικά πρότυπα και τις στεγαστικές ανάγκες της εποχής.

Τα τελευταία χρόνια η δραστηριότητα μας έχει επεκταθεί σε κατασκευή παραθαλάσσιων διαμερισμάτων εκτός Αττικής (Λευκαντί Ευβοίας) τα οποία προορίζονται και ως παραθεριστικές κατοικίες, συνδυάζοντας χαμηλό κόστος απόκτησης , υψηλή ποιότητα κατασκευής και πολύ μεγάλο επενδυτικό ενδιαφέρον.

Αναλαμβάνουμε επίσης την αρχιτεκτονική μελέτη και την υπεύθυνη και ποιοτική κατασκευή ακινήτων στην περιοχή της προτίμησης των πελατών μας ή σε ήδη υπάρχον οικόπεδο, καθώς και τόσο ανακαινίσεις, όσο και εσωτερικές διακοσμήσεις με ιδιαίτερη έμφαση στην αισθητική.

Παρέχουμε πλήρη κάλυψη χρηματοοικονομικών αναγκών και άριστο αποτέλεσμα έργου, με κατασκευές ιδιαίτερης άξιας. Με πείρα άνω των 40 ετών , και γνώμονα την υψηλή ποιότητα κατασκευής, τα εμπορικότερα οικόπεδα της κάθε περιοχής, τις προσιτές τιμές και τις άριστες μεταπωλητικές υπηρεσίες μπορούμε να προσφέρουμε πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας.